Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
    Има,казвай къде и коя?!
    колата нее алфа но ми трябва комби
    това е колата
    http://www.cars.bg/u408564
    благодаря предварително
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

• За какво да гледам,имаш ли си на представа?Отвътре,вън и за удари няма проблеми.Но знаеш ли и някое слабо място за което да погледна?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• погледни като външен вид и окачване каке да нее омазан двигателя в масло,амортесьорите,че доколкото знам бутилките на метана са тежки и бързо заминават особено задните иначе и аз не разбирам много от метан и автоматик.бях говорил с един колега да ходиме и да я видиме но контузих крака и ми е трудно придвижването в момента.иначе бях пуснал тема и ето какво споделиха колегите
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=63940
        sigpic

Comment

• Предния капак стърчи доста спрямо левия калник докато отдясно е ОК.Според мен е имала лек удар, но то коя кола не е на тези години.Щората в багажника е скъсана.Друго на снимките не ми направи впечатление.Повечето коли на метан са на много километри и ме съмнява това да са и реалните.На снимките на мен ми харесва колата.Отиди и я виж и ако ти хареса взимай.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
            Предния капак стърчи доста спрямо левия калник докато отдясно е ОК.Според мен е имала лек удар, но то коя кола не е на тези години.Щората в багажника е скъсана.Друго на снимките не ми направи впечатление.Повечето коли на метан са на много километри и ме съмнява това да са и реалните.На снимките на мен ми харесва колата.Отиди и я виж и ако ти хареса взимай.
            ти направо ме уби тея снимки ги гледах сигурно 2о пъти но не ги видях изброените неща.щях да ходя миналата седмица но контузих много лошо крака и ми е трудно ходенето,като я види и митака ако е добра отивам да я видя и да я взимам
            sigpic

Comment

• утре след обяд обещавам да мина да я огледам и ще ти направя снимки на всичко което не ми се види наред

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                утре след обяд обещавам да мина да я огледам и ще ти направя снимки на всичко което не ми се види наред
                ок мерси още веднъж.ще черпя
                sigpic

Comment

• Продавам тампони за задните макферсони.Взех ги защото ми потропваше отзад нещо и реших, че е от тях понеже не са сменяни скоро, но се оказа празна бутилка под седалката. Тампоните са CF Gomma по 25лв/бр.
                  Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                    Продавам тампони за задните макферсони.Взех ги защото ми потропваше отзад нещо и реших, че е от тях понеже не са сменяни скоро, но се оказа празна бутилка под седалката. Тампоните са CF Gomma по 25лв/бр.
                    Мисля, че май наистина тук е мястото да се дават обяви за купуване и продаване на части за 164. Излишно е да споменавам това, че много от частите за нашти баби не се произвеждат от доста време и намирането им става все по-трудно.

Та, и аз имам за продан едни малко използвани амортисьори (BOGE, заводски рециклирани от TOP) задни с пружини, които са свалени след около 3-4 месеца използване от 164 2.0 Турбо. Учудващо не станаха за моята - разстоянието на което трябва да свие пружината явно при мен и по-малко и стои много ниска. Не съм сигурен дали са за дизелите и големите бензинови мотори, или за по-старите версии от преди 1992. Иначе си работят перфектно, просто трябваше да се преправя закрепването - цирк в който не бих участвал. Купил съм ги за 70 лева чифта, не бих им и искал повече.
                    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                      Мисля, че май наистина тук е мястото да се дават обяви за купуване и продаване на части за 164. Излишно е да споменавам това, че много от частите за нашти баби не се произвеждат от доста време и намирането им става все по-трудно.

Та, и аз имам за продан едни малко използвани амортисьори (BOGE, заводски рециклирани от TOP) задни с пружини, които са свалени след около 3-4 месеца използване от 164 2.0 Турбо. Учудващо не станаха за моята - разстоянието на което трябва да свие пружината явно при мен и по-малко и стои много ниска. Не съм сигурен дали са за дизелите и големите бензинови мотори, или за по-старите версии от преди 1992. Иначе си работят перфектно, просто трябваше да се преправя закрепването - цирк в който не бих участвал. Купил съм ги за 70 лева чифта, не бих им и искал повече.
                      А дали ще паснат на моита колица?
                      ALFA ROMEO 164 3L V6

Comment

• Първоначално публикувано от pe6ko Покажи съобщение
                        А дали ще паснат на моита колица?
                        Честно да ти кажа, тъкмо гледах твоята обява и си го помислих същото. Ако искаш мога да ги снимам, а ти да погледнеш дали твоите изглеждат по същия начин. Би било добре да се премерят - при мен ще е по-лесно, че са свалени.
                        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Чичко Епер казва, че амортисьори и пружини от 2.0 турбо стават на всички 3.0 24 кл. А тези от 2.0 туин спарк - на всички 3.0 12 кл. и турбодизел. Туй то...
                          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• а как може да се разбере дали са здрави пружините на амортесьорите
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                              Чичко Епер казва, че амортисьори и пружини от 2.0 турбо стават на всички 3.0 24 кл. А тези от 2.0 туин спарк - на всички 3.0 12 кл. и турбодизел. Туй то...
                              На чичко ЕПЕР му нямам доверие аз.Каквото и да съм купувал ходя с старите части защото не отговарят.Може моята да някакъв хибрид.
                              ALFA ROMEO 164 3L V6

Comment

• Kolko пъти си купувал оригинални части? Аз нямам нито едно оригинално сбъркано нещо... не че е невъзможно
                                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X